Redningsdrakt med godkjenning fra SOLAS, ISO og EASA

«SeaWind» bryter nye barrierer

Med trippel sertifisering og høyteknologiske detaljer bryter redningsdrakten «SeaWind» nye barrierer i sitt segment. Aldri tidligere har en redningsdrakt oppnådd så bred sertifisering, med godkjenning fra SOLAS, ISO og EASA. Drakten er skreddersydd for krevende og allsidig arbeid.

Mange år med intensivt arbeid i utviklingsavdelingen hos den norske bedriften Hansen Protection har gitt resultater. SeaWind er den første redningsdrakten i verden som oppnår sertifisering både for helikoptertransport, shipping og arbeid.

Trippel godkjenning

SeaWind har sertifisering fra SOLAS, ISO og EASA. Den er dermed godkjent for de fleste krevende arbeidssituasjoner. Ingen andre redningsdrakter kan vise til så stor bredde i bruksområder som nye SeaWind.
Hansen Protection har arbeidet lenge for å kunne tilby markedet en redningsdrakt godkjent både for arbeid, shipping og helikoptertransport. For å sikre helikoptertransport-godkjenningen har produsenten utstyrt drakten med fôr, og den må benyttes med redningsvesten SeaLion Europe.

Nødpustesystem

Nødpustesystemet SeaAir EBS er integrert i redningsvesten SeaLion Europe. Systemet gjør det mulig å starte pustingen under vann, i motsetning til tidligere nødpustesystem som ikke tillot dette. I tillegg har drakten flytende kameratkrok, noe Hansen Protection er alene om på sine drakter.

 

Mange detaljer, stor fleksibilitet og bredt bruksområde gjør den norskproduserte drakten fra Hansen Protection til et førstevalg for flere yrkesgrupper, ikke minst for krevende arbeid med service og vedlikehold på vindmøller.

God ventilasjon

SeaWind er konstruert for best mulig ergonomi og tilfredsstiller kravene til den kresne arbeideren som enkelt kan bevege seg fritt uten å kjenne restriksjoner rundt knær eller baken. Vekten på drakten er under 2 kilo. SeaWind er en tørrdrakt. Vanntette glidelåser under armene gir god ventilasjon for den aktive arbeideren. I tillegg kan både hette og hansker plasseres i praktiske lommer når arbeidet pågår.

- Brukeren vil erfare at det er mulig å ha drakten på seg i lange perioder uten å føle ubehag. Vi opplever at arbeiderne ønsker størst mulig fleksibilitet og selv ta ansvar for lukkingen av drakten, sier produktsjef hos Hansen Protection, Knut Åsle.

Funksjoner:

  • Tørrdrakt m/føtter og enkel påkledning
  • Fleksibel vanntett glidelås
  • Pit-zips (glidelåser under ermene) for økt ventilasjon
  • Svært pustende GoreTex
  • Forsterkninger på utsatte områder
  • Stow-away-hette på ryggen for maksimal smidighet
  • Konstruksjon med spesiell oppmerksomhet til bevegelsesfrihet
  • Super Soft Neopren mansjetter i hals og håndledd
  • «Clean» foran og bak for enkel integrasjon med sele og redningsvest

Klikk på lenkene for å lese mer om produktene:

SeaWind
SeaLion Europe
SeaAir EBS

Høyoppløselige bilder:

Survival Suit

"SeaWind action":
Nyheten SeaWind fra Hansen Protection har kvaliteter til å takle de aller fleste forhold, inkludert krevende arbeid med vindmøller. (Foto: Aak)

Survival Suit

"SeaWind front":
Redningsdrakten SeaWind fra Hansen Protection er den første i verden til å oppnå trippel sertifisering. Den er godkjent både av SOLAS, ISO og EASA. (Foto: Hansen Protection)

Survival Suit

"SeaWind/SeaLion":
Redningsdrakten SeaWind med redningsvesten SeaLion. (Foto: Hansen Protection)

Kontakt:

Knut Aasle, General Manager, personal protection
Tlf: +47 900 50 115
Email: Knut.Aasle@hansenprotection.no