Båtstoler for Color Line

Nyheter fra Hansen Protection

700 stoler til Color Line fra Hansen Protection

Da Color Line skulle oppgradere fergesambandet mellom Sandefjord og Strømstad med nye stoler, tok Hansen Protection AS utfordringen.

Det er mye å tenke på når et fergeselskap skal anskaffe stoler: De må tåle hardhendt behandling. Grov sjø tilsier at stolene skal ha lavt tyngdepunkt. Brannforskrifter skal oppfylles. Rengjøringspersonalet skal kunne flytte stolene uten problemer. Og ikke minst skal stolene være dekorative og innbydende for gjestene ombord.

Hansen Protection leverer sikkerhet og komfort til fritidsbåter. Både i Norge og i resten av verden har sjøfolk og oljearbeidere i flere tiår basert jobben sin på Hansen Protections norskproduserte redningsdrakter, redningsvester og annet sikkerhetsutstyr. Hansen Protection produserer også stoler og puter til fritidsbåter i både inn- og utland.

Det er kanskje derfor ikke så merkelig at Hansen Protection fikk ordren da Color Line skulle oppgradere fergesambandet Sandefjord-Strømstad med 700 nye stoler.

"Dette var en stor og utfordrende ordre der vi måtte tenke nytt", forteller produktsjef Glenn Furuholt i Hansen Protection. "Vi legger ikke skjul på at vi er særs godt fornøyd med det produktet vi har levert", legger Furuholt smilende til.

Båtstoler og båtputer

Båtstoler og båtputer

Båtstoler og båtputer