CoolPad & CoolNeck
- gir kjølende effekt ved forhøyet kroppstemperatur

 

Cool-produktene er godt egnet for deg som sliter med for høy kroppstemperatur, eksempelvis i fm overgangsalder, feber eller andre sykdommer som medfører økt kroppstemperatur.

Cool-produktene gir et konstant og komfortabelt mikroklima nær huden din.

CoolPad

CoolPad tar opp overskuddsvarmen fra kroppen og gir en kjølende effekt.

CoolPad plasseres oppå madrassen - under lakenet.

CoolPad er produsert i et sterkt tekstilfiber hvor effekten ikke avtar etter vask. Total lengde 272 cm, total bredde 86 cm, hvorav den delen som det er fase forandringsmateriale (FFM) i er 140 cm lang og 86 cm bredd.

Kjøp CoolPad i vår webshop   

CoolNeck

CoolNeck skjerfet gir kjølende effekt, er mykt og behagelig å bruke rundt hals og nakke ved eksempelvis hetetokter, feber o.l.

CoolNeck er produsert i et sterkt tekstilfiber hvor effekten ikke avtar etter vask.

Kjøp CoolNeck i vår webshop   
CoolPad CoolNeck
CoolPad CoolNeck
CoolPad CoolNeck
CoolPad CoolNeck

 

Hvordan virker Cool-produktene?

CoolPad og CoolNeck inneholder et patentert faseendringsmaterieale som er godkjent av ØkoTex.

Materialet tilpasser seg til din huds mikroklima for å skape en buffer mot overoppheting og svetting fordi det absorberer og lagrer energi. Det forebygger også at du blir kald.

Faseendringen inntrer i et temperatursjikt tilsvarende din ideelle hudtemperatur, hvilket resulterer i et konstant og komfortabelt mikroklima nær huden din.

Termisk balanse

Overskuddsvarme fra kroppen blir absorbert og “lader opp” det kaldere Faseendringsmaterialet. For å oppnå termisk balanse blir varmen distribuert ut i fibrene i Cool-produktene.

Når kroppstemperaturen blir kaldere enn Faseendringsmaterialet vil varmen overføres tilbake til kroppen for å oppnå termisk balanse.

Effekten varer normalt fra 30-60 minutter og gjenoppstår ved at Coolpad og CoolNeck “lades” i en temperatur under 22° i ca 1 time. For å få kjølende effekt bør Cool-produktene brukes i temperatur under 22°C.

Bestillings- og tilleggsinfo:

NAF. nr. Art. nr. Varebeskrivelse
902980 61300 CoolPad
922319 61400 CoolNeck